"Radiohead: The Best Of" излиза на 2 юни

"Radiohead: The Best Of" ще излезе на 2 юни. Това е първата ретроспектива в кариерата на бандата, която ще бъде достъпна и на физически носител, и дигитално. В албума ще бъдат събрани заедно сингли, ключови парчета и любими лайв изпълнения от цялата ера на групата с "Parlophone Records" ("Анимато Мюзик").
През 12-годишната им обща история с лейбъла, Radiohead са продали над 25 милиона копия от своите албуми по целия свят, като са достигнали платинен статус в 17 държави, а мултиплатинен - в 9, плюс спечването две много ценни награди "Грами".


Те също така се превърнаха в една от най-големите икони на музикалната сцена и една от най-обичаните от критиката групи за всички времена с албуми като "OK Computer" и "The Bends", обявени за шедьоври и постоянно класирани в Top 5 на Обединеното кралство за най-яки албуми на всички времена.


"Radiohead: The Best Of" ще бъде достъпен в различни версии:

- Единичен компакт диск, включващ 12 сингъла (в това число синглите, влезли в Топ 10 на Великобритания "Paranoid Android", "Creep", "Karma Police", "No Surprises", "Pyramid Song", "Street Spirit (Fade Out)" и "There There") плюс 4 ключови други парчета;


- Специално издание на двоен диск с още 13 парчета;
- Винил сет от 4 части, който общо ще включва 29 парчета;
- Трак за диджитъл даунлоуд с 29 парчета;
- DVD с всички класически видео клипове.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини